NOVO

Iz PU zadarske dobili smo rezultate očevide prometne nesreće. 

Vozač teretnog automobila splitskih registracijskih oznaka (34) kretao se iz smjera Benkovca prema čvoru Tromilja. Na ulazu u Škabrnju, a najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, nije se na vrijeme zaustavio te udario u osobni automobil (ZD) koji je na cesti bilo zaustavljen radi skretanja. Tim osobnim automobilom upravljao je 52-godišnji vozač. Nakon toga se teretno vozilo odbilo i udarilo u vozilo koje je dolazilo iz suprotnog smjera i kojime je upravljao 81-godišnji vozač.

Teške tjelesne ozljede zadobio je 81-godišnjak, dok su kod 37-godišnjaka i 52-godišnjaka ozljede zasad neutvrđene. Vozač teretnog vozila dobit će kaznenu prijavu radi izazivanja prometne nesreće koja za posljedicu ima teške tjelesne ozljede.

RANIJE

Zadarska policija i vatrogasci dobili su dojavu o prometnoj nesreći koja se dogodila oko 7:45 sati na cesti između Škabrnje i Donjih Biljana. U prometnoj nesreći sudjelovala su tri vozila.

Na intervenciju su krenula dva vatrogasna vozila iz Zadra i jedno iz Benkovca. Prema prvim informacijama, dvije osobe prevoze se na pružanje liječničke pomoći.

Očevidkinja nesreće javlja kako je riječ o frontalnom sudaru, te moli građane da smanje brzinu.