Gin Company koji je projektirao rekonstrukciju Ulice Franje Tuđmana u zajednici s Idassacommerce u vlasništvu najstarijeg aktivnog nadzornog inženjera Josipa Babellija dala je najnižu ponudu za uslugu stručnog nadzora.

Procjena vrijednosti te usluge je 480 tisuća kuna, a njihova ponuda iznosi 196 900. Vlasnici te firme koja uglavnom projektira za Grad Zadar su Grgo Batur s adresom u Pridrazi i Nenad Šužberić iz Sestrunja. Dipl. ing. Zdravko Rambrot  iz te firme potpisuje  projektnu dokumentaciju za Tuđmanovu. Druga ponuda po veličini je ona koju je dao Edvard Ćoza, vlasnik Civil Engineering Consultancy u Zadru, a iznosi 206 400 kuna.

Na natječaj Grada Zadra za izbor nadzorne službe pristiglo je pet ponuda. D&Z u vlasništvu Zdravka Livakovića dao je najveću ponudu od 379 999 kuna. D&Z je projektirao potporno rješenje za dio Tuđmanovu uz TIZ.

Institut IGH iz Zagreba koji sudjeluje u gotovo svim zadarskim natječajima za nadzor ponudio je 289 tisuća kuna, a dubravački Trames koji projektira za Zračnu luku Zadar taj posao cijeni na 309 tisuća kuna.

Tko će nadzirat proširenje Tuđmanove, još se dugo neće znati.

Pri kraju bi trebao biti proces izbora izvođača radova  među šest kandidata čije su ponude otvorene 21. prosinca.

Službeni naziv ovog zahvata za koji je dočekano EU financiranje je "projekt Razvoj i implementacija ITS-a i rekonstrukcija prometnice s prioritizacijom vozila javnog prijevoza i biciklističkom stazom".