Dom zdravlja Zadarske županije u kratkom je roku donio odluku o odabiru izvođača za uređenje "roh bau" prostora u Poliklinici. U taj će prostor s trenutne lokacije u Ulici Ivana Mažuranića preseliti šest ginekoloških i pedijatrijskih ambulanti.

Među devet građevinara, zainteresiranih za posao procijenjen na 3.6 milijuna kuna, odabrana je ponuda drniške tvrtke "Kameni zid" u iznosu od 3.228.344 kuna (bez PDV-a). U postupku ocjene i pregleda ponuda odbijeno je čak šest ponuda - pet kao neprihvatljivih zbog iznosa većeg od procjene, dok je jedna zbog neusklađenosti s uvjetima dokumentacije označena kao nepravilna.

Rok završetka izvršenja ugovora je 9 mjeseci od dana potpisivanja ugovora s izabranim izvođačem radova. Ugovor će se potpisati nakon isteka žalbenog i roka mirovanja.

Podsjetimo kako je Dom zdravlja od zadarske bolnice dobio u zakup 450 m2 u Poliklinici po simboličnoj cijeni od jednu kunu, ali uz obavezu sudjelovanja u pokrivanju režija. Nove ambulante uredit će pomoću kredita, a Uprava će ostati u istoj zgradi.