Inicijativa mladih Sinjoretovo ovih je dana uredila zgradu mjesnog odbora i igralište, koji su do sada bili išarani svakakvim grafitima. Sve površine oprali su miniwashom, prepiturali sve "škrabotine" i nacrtali nekoliko novih murala.

- Potrošili smo svoje vrime i financije da dovedemo mjesnu zajednicu u red. Da smo političari, obećali bismo i asfalt neki. Šalu na stranu, apeliramo na sve da se više ne šara bez nekog dogovora i da opomenete svakoga kome to padne na pamet. Svima nam je bolje ovako.

Pošišali smo živicu na bućalištu umjesto Nasada (odmah sutradan su poslali dva kamiona da pokupe grane, šteta što se nisu sami sjetili da je netko triba i šišati). Reflektori se napokon pale u normalnu uru pa se na igralištu može nešto i igrati, a ne u 11 navečer kao i do sada. Za sve spomenuto potrošilo se oko 700 kuna koje smo sami skupili i to su vjerojatno jedini novci koji su uloženi u igralište (kvart) u zadnjih 5 godina. Žalosno.

Nastavit ćemo mi i dalje, možemo mi i sami kad smo svi skupa. Da ne ispadne da samo napadamo, pohvalit ćemo Čistoću jer svako jutro dođu i stvarno očiste igralište. I bit će grafit, nismo zaboravili, poručuju iz Inicijative mladih Sinjoretovo.