Mještani Bulića svečano su proslavili svetkovinu sv. Antuna Pustinjaka opata, nebeskog zaštitnika mjesta. Svečano euharistijsko slavlje predvodio je župnik fra Božo Mandarić. Poštujući epidemiološke mjere, vjernici su ispunili prostor crkve, a bilo je lijepo vidjeti i mlade obitelji s djecom na misnom slavlju. Mješoviti crkveni zbor iz susjednog Vukšića uveličao je  slavlje pjevanjem čuvene tradicionalne starodrevene pučke „vukšićke mise".

"Stjecanje novca i uživanje u njemu smatraj kratkotrajnom maštarijom. Jer, kakva je korist stjecati ono što se ne može ponijeti u duhu? Nije li bolje sticati ono što možemo ponijeti sa sobom: pravednost, mudrost, hrabrost, prosuđivanje, ljubav i vjeru?"

- Ovo su riječi sv. Antuna Pustinjaka, koje nam poručuju da u životu možeš ostati bez svega, ali bez Boga ne možeš. Htio je da Gospodin svu slabost uzme od njega, da živi svetim načinom života i u tome je uspijevao. Preko sv. Antuna Bog se na jedan poseban način proslavio. Mi trebamo Božju blizinu i zato ne dopustimo da nas naši grijesi spriječe da dođemo pred lice Božje. Neka tako bude po zagovoru sv. Antuna, da nas Bog sve sačuva od svakog zla, rekao je u nadahnutoj homiliji fra Božo Mandarić.