Antonio Jordano postat će, a možda već službeno i je, novi igrač Košarkaškog kluba Zadar. Premda se još uvijek čeka službena objava klubam javlja Sport023.

Redoslijed informacija ide otprilike ovako:

Prvo je 1. siječnja Večernji list objavio kako im je iz Košarkaškog kluba Vrijednosnice Osijek rečeno da je Antonio Jordano, inače najbolji strijelac HT Premijer lige, prodan Zadru. Potom je dan kasnije, 2. siječnja, Veljko Mršić za Zadarski.hr izjavio: "Istina, sve smo dogovorili oko njegovog dolaska, međutim, ne mogu još potvrditi je li ugovor i potpisan." Danas je, pak, na Facebook stranici KK Zadar fans, koja je i proteklih godina vrlo često prva objavljivala imena novih (budućih) igrača KK Zadra, objavljeno da je Antonio Jordano i službeno novi igrač Zadra, čak i uz igračevu izjavu.

- Imam velika očekivanja od sebe u Zadru i pokušat ću se čim prije prilagoditi na ekipu i na viši nivo te mislim da uz naporan rad i volju mogu i dalje ići prema naprijed - rekao je Jordano za KK Zadar fans.

U svakom slučaju Jordano je prvih nekoliko treninga na Višnjiku već odradio, a njegov transfer su praktički javno potvrdili i KK Vrijednosnice Osijek i trener Zadra i sam igrač. Hoće li i kada sam KK Zadar objaviti da je doveo novoga igrača, ostaje za vidjeti.