Knjižničari Gradske knjižnice Zadar svakog tjedna na Radiju 057 daju tjedne preporuke za nove knjige i stripove za sve ljubitelje dobrog i kvalitetnog štiva! Ovotjedno štivo preporučila je knjižničarka Iva Uskok Breulj.

U autobiografiji "Moja ljubavna priča", Tina Turner - kraljica rock and rolla i živuća legenda - iskreno progovara o svojoj bogatoj karijeri i turbulentnom privatnom životu.

Od ranog djetinjstva u Nutbushu u Tenneseeju, uspona do slave nastupajući s Ikeom Turnerom do veličanstvenog uspjeha od osamdesetih nadalje, Tina bez zadrške preispituje svoju intimnu prošlost - sve poraze i pobjede i sve ono što se događalo između. 

Dijeli s nama svoja sjećanja na dane kad je nastupala s najvećim imenima glazbene industrije - Mickom Jeggerom, Keithom Richardsom, Davidom Bowiejem i Beyoncé, priča nam o neočekivanom susretu s ljubavi svojeg života 1986. godine i vjenčanju s njim 27 godina poslije. 

Kao što Tina kaže: „Katkad najveća sreća dolazi onda kad smo je spremni cijeniti." Suočena s brojnim zdravstvenim problemima i obiteljskim tragedijama posljednjih godina, Tina pripovijeda o svojem nesvakidašnjem životnom putovanju, pronalazeći ljepotu i smisao čak i u najmračnijim trenucima. „Moja ljubavna priča" uzbudljiva je i inspirativna ispovijest žene koja se usudila prijeći sve prepreke koje su joj se našle na putu. Prožeti Tininom prepoznatljivom empatijom, borbenošću, energijom, srcem i dušom, ovi su memoari očaravajući i dirljivi kao njezine pjesme.

Tina Turner prodala je 200 milijuna albuma i time oborila rekord u povijesti glazbene industrije. Osvojila je mnogobrojne nagrade, od kojih dvanaest Grammyja, i prodala je više ulaznica od bilo kojeg samostalnog umjetnika u povijesti.