Nogometaši Zadra prošlog su vikenda prvi put "kiksali" u Prvoj županijskoj ligi - kod Dragovoljca u Poličniku odigrali su 1:1 i time pokvarili savršeni učinak nakon prvih osam kola. "Posrtanje" je iskoristio Hajduk iz Pridrage, koji se pobjedom protiv Dalmatinca približio Zadru na četiri boda zaostatka. Unatoč tome, Zadar je i dalje jedini kandidat za županijskog prvaka i ulazak u Treću HNL - jug.

Kako javlja Facebook stranica I ŽNL Zadarska, Poličani su zasluženo došli do boda. Domaćini su od prve minute stvorili niski blok i čekali grešku Zadra. Sve do 17. minute nije bilo izrazitijih šansi, kada Zadar izvodi korner, prebačenu loptu na drugoj stativi dočekuje nečuvani Kevrić i mirno s jednog metra zabija u gol.

U 25. minuti nakon prekida Bašić šutira glavom a Pinčić brani. U 27. minuti pravo remek djelo Josipa Barabe, riješio se gostujućeg igrača i potegao s 25 metara u same rašlje za 1:1. Do kraja pouvremene nije bilo prigoda.

U drugom dijelu domaćini istim receptom odolijevaju jalovim napadima gostiju. U posljednjih 10 minita gosti bilježe odlično izveden slobodan udarac J. Anića i dobru prigodu F. Anića s šesnaest metara, no obje prijetnje je vrhunskim reakcijama otklonio F. Kovačević. U konačnici ipak je Zadar premalo napravio da ponese tri boda protiv discipliniranog i motiviranog domaćina.

Dragovoljac slijedeće kolo putuju u Škabrnju, a Zadar dočekuje Pakoštane.