Profesorica engleskog i talijanskog jezika Sandra Šango bila je jedina kandidatkinja za ravnateljsko mjesto u Gimnaziji Vladimira Nazora, vidljivo je iz dokumenata objavljenih na manje vidljivom mjestu na službenoj stranici zadarske škole.

Ta odluka o utvrđivanju kandidata je među zaključcima s 25. sjednice Školskog odbora, objavljenima prije poziva na novu sjednicu na čijem je dnevnom redu bilo njezino predstavljanje i imenovanje. Time je tajenje informacija od strane predsjednice ŠO Suzane Matković postalo još apsurdnije. Naime, ona je medijima uskratila podatak o prijedlogu za ravnatelja, ali i broju prijava, smatrajući kako te informacije nisu za javnost do formalne suglasnosti ministra Radovana Fuchsa. No, s njom se nisu složili nadležni u Zadarskoj županiji, iz koje su kao osnivači naglasili da javnost ima pravo znati. 

U objavljenom dokumentu, kojeg potpisuje Matković, navodi se i kako se Šango zahvalila članovima Školskog odbora, u kojem je bila zamjenica predsjednice. Od odlaska Rade Šimičevića u Sabor krajem kolovoza, Šango je vršiteljica dužnosti ravnatelja, a sada će biti imenovana na petogodišnji mandat.