Lijepa Iva Mijolović, Miss Zadarske županije 2019. i druga pratilja Miss Hrvatske 2019., putem društvenih mreža pozvala je sve mlade ljude svoje županije kao i sve ostale da se pridržavaju uputa i pravila Stožera jer nam sigurnost i zdravlje svima moraju biti na prvom mjestu.

- Pozivam sve da ostanu kod kuće jer jedino tako možemo zaustaviti širenje koronavirusa. Posebno bih pozvala mlade ljude da budu odgovorni jer svojim savjesnim ponašanjem moramo biti uzor i primjer svima. Uvijek sam bila ponosna na svoj grad Zadar i svoju županiju i sad je vrijeme da pokažemo zajedništvo te da vjerujemo stručnjacima epidemiološke struke, infektolozima i Stožeru. Sve što moramo je ostati doma, izjavila je Iva.

- Za sve nas u ovoj nastaloj situaciji život je postao preko noći zaista težak i same mjere sigurnosti su svima nama dali prostora za razmišljati što i kako dalje, ali i nešto što je najveće bogatstvo na svijetu - više vremena koje možemo provesti sa svojom obitelji, kazala nam je Iva.

Otkad je postala Miss Zadarske županije lijepoj Ivi život se promijenio preko noći jer je u kratkom vremenu postala traženo lice modne scene. Stalno je na relaciji Zadar-Zagreb gdje ju svako malo možemo vidjeti na nekom od modnih snimanja.

- Da, zaista mi se život promijenio otkad sam pobijedila i svakoj djevojci bih savjetovala da se prijavi na izbor jer svi smo kao jedna velika obitelj koja je uvijek tu jedna za druge. Nažalost, zbog koronavirusa sve je stalo i nema više modnih događanja, ali možemo uz puno razgovora, druženja, veselja i smijeha obogatiti naše živote, pošto nam užurbani način života nije to dozvoljavao, zaključila je Iva.