U Splitu je prošlog tjedna održan Dalmacija kup sa kojeg su se članovi TK Obrovac vratili sa dvije zlatne i jednom srebrnom medaljom.

Na turniru za mlađe kadete, kadete, juniore i seniore , a ujedno i prvom kriterijskom turniru za kadetsku reprezentaciju 2020. nastupilo je troje članova TK Obrovac kojima je ovo prva juniorska sezona i prvo juniorsko natjecanje. Prošlogodišniji reprezentativac i nositelj brončane medalje sa europskog prvenstva Luka Jurjević (-68) kroz dvije pobjede osvojio je zlatnu medalju i proglašen najboljim juniorom turnira. Filip Šakić (+78) imao je jednu borbu i osvojio je zlatnu medalju dok je Teodora Milić (-55) svoju borbu morala predati zbog visoke temperature osvojivši tako srebrnu medalju.

- Ovo je odličan rezultat, ali žao mi je što se Teodora nije imala priliku boriti onako kako zna i može. Idućeg vikenda u Kninu se održava turnir Knin open na kojem će nastupiti naši mlađi kadeti, kadeti i dvoje juniora kojima je ovaj turnir kriterijski za juniorsku reprezentaciju, nadamo se još jednom uspjehu, izjavio je trener Luka Šoša.