Do sada opasno raskrižju državne cesta koja vodi od Paga do Posedarja te cesta od Ražanca do Zadra, pretvoreno je u reprezentativno prometno rješenje s rotorom. Ne samo da je napravljeno za 6.7 milijuna kuna, već je izrađeno i prije ugovorenog roka.

S rotorom su se pohvalili iz Općine Ražanac, zahvalni ispostavi Hrvatskih cesta, zadovoljni što će smanjiti prometni pritisak na tom križanju koje je zbog niza prometnih nesreća i sa smrtnim posljedicima, bilo "crna točka".

- U sklopu projekta izgradnje novog rotora u Ražancu izvršena je rekonstrukcija raskrižja s obnovom državne ceste DC106 i županijske ceste ŽC6007. Također, rekonstruirana je cesta od navedenog rotora do Mjesnog groblja u sklopu kojeg je izgrađen novi nogostup u dužini od 500 metara te postavljena suvremena vanjska rasvjeta. Od rotora prema zaseoku Škulići izgrađen je novi nogostup u dužini od 350m te su na državnoj cesti DC106 izgrađena dva nova ugibališta za autobuse te su postavljene dvije suvremene autobusne čekaonice. 

- Vrijednost radova iznosi 6.760.153,00 kn s PDV-om što su u cijelosti financirale Hrvatske ceste, a radove izvodio Poduzeće za ceste Split, dok je dokumentaciju financirala Općina Ražanac. Projekt je izradio i nadzor vršio Ingris d.o.o. iz Zadra, izvjestio je Hrvoje Benić, v.d. pročelnika Općine Ražanac.