Jedna od najvećih hrvatskih glazbenih diva i vlasnica najpopularnijih hitova zabavne glazbe, Doris Dragović, u petak 4. listopada. s početkom u 22.00 sata otvara jesensko -zimsku koncertnu sezonu u Ilirijinom Arsenalu.

Glazbeni hitovi poput "Malo mi za sriću triba", "Željo moja", "Jedini", "Krivi ljudi", "Neću propast ja", "Baklje ivanjske" te mnogi drugi iz dugogodišnje karijere Doris Dragović očekaju vas u jedinstvenom interijeru Arsenala.

Također, nakon pet godina od posljednjeg singla, publika će imati priliku čuti i novu pjesmu „Brod za nabolje" čiju glazbu i tekst potpisuje Ivan Huljić. Za aranžman je zaslužan Leo Škaro, a redatelj spota je Vojan Koceić.

Prve reakcije na pjesmu su redom iznimno pozitivne. Na upit što misli o tome, Doris kaže: „Nikada mi brojke nisu bile važne već samo ljepota umjetnosti i duše. Ista me ta ljepota privukla pjesmi, a to je ono što ljudi, što publika osjeti. Nismo li svi željni toga?"

Svaki koncert Doris Dragović posebna je emotivna glazbena priča, a atmosfera koju publika svih generacija stvara tijekom nastupa tek je jedan od dokaza koliko je vole i poštuju.
Svoju svevremenost ponovo je dokazala prošle godine dva puta rasprodavši Arsenal, stoga svoje ulaznice osigurajte na vrijeme.

Ulaznice možete kupiti od ponedjeljka 19. kolovoza od ponedjeljka do petka (9-15 sati) i subotom (9 do 12 sati) u Arsenalu te online preko Eventim.hr po cijenama: 120 kn - parter, 180 kn - VIP standard (uklj. barski stol bez stolica, od sredine do zida galerije) i 250 kn - VIP premium (uklj. stol sa stolicama, na galeriji).