Pridružite simpoziju o zelenoj gradnji - GREEN TALKS - pod nazivom: "Održiva gradnja & nZEB", koji se održava 6. lipnja , od 11.00 do 15.00 sati u zadarskoj Gradskoj knjižnici. Simpozij se održava u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju te u suradnji s gradom Zadrom i Društvom arhitekata Zadra.

Ispred Zadarske županije potvrđen je dolazak Ante Vukašine, pomoćnika pročelnika za energetiku i infrastrukturu, Upravni odjel za gospodarstvo, turizam, infrastrukturu i EU, dok je ispred Društva arhitekata Zadra potvrđen dolazak predsjednice Nives Kozulić.

Saznajte što je nZEB, kada počinje obveza primjene nZEB standarda, kako projektirati i izvoditi nZEB projekte, o energetskim obnovama zgrada, njihovom financiranju i provedbi te koji su primjeri rješenja i tehnologija za primjenu u nZEB i energetskim obnovama.

Poduzeća koja sudjeluju na GREEN TALKS-u sa edukativnim i promotivnim prezentacijama su: Gealan d.o.o., Daikin Hrvatska d.o.o., Fibran d.o.o., Mapei Croatia d.o.o.. te Ytong porobeton d.o.o.

GREEN TALKS su besplatne edukacije namijenjene širokoj stručnoj javnosti: inženjerima građevine, geodezije, strojarstva, elektrotehnike, arhitektima, krajobraznim arhitektima, ekonomistima kao i svima zainteresiranima koji u svom poslovanju trebaju koristiti adekvatna znanja o zelenoj gradnji.