Dječji zbor Libretići Glazbenog studija Libreto iz Zadra doživio je još jednu premijeru svoje autorske pjesme. Točnije, već osmu po redu, za pjesmu Jedno ljeto za nas. Uz to su snimili i popularni prilog U gostima.

Autori pjesme su bračni i poslovni par Begović i Habuš, aranžman potpisuje Renato Babić, dok je za produkcijski dio posla bio zadužen Ivan Grancarić, sada već stalni suradnici Studija u kojemu se stalno nešto novo događa, smišlja, radi i "kuha".
I dok se piše o premijeri spota za pjesmu kojom najavljuju dolazak svima nam toliko željenog ljeta te svoje ponovno sudjelovanje na jedinoj dječjoj Top listi u državi, oni se već spremaju za nova snimanja. 

"Da, to je točno! Ponovno smo, treći put za redom, prošli selekciju za Mali Split, čuveni dječji festival na Prokurativama. Veoma smo ponosni na to jer je festival i međudržavnoga karaktera. Ponovno ćemo nastupiti s autorskom pjesmom, a konkurencija će biti sjajna. Nama je drago što je naša glazba prepoznata kao dobra i kvalitetna te što naši pjevači imaju priliku nastupiti pred nevjerojatno velikim auditorijem, poput svojih starijih kolega na čuvenom Splitskom festivalu.", rekli su nam iz Libreta. 

Od svojih samih početaka djelovanja, četiri godine ranije, njeguju suradnju s Croatia filmom i Dječjom televizijom iz Zagreba te ne kriju svoje zadovoljstvo svakim novim glazbenim video uratkom te sjajnim plasmanima.

"Dječja televizija je prije 10 godina počela s emitiranjem programa namijenjenoga isključivo djeci i od tada u njemu okuplja zaista najbolje zborove i soliste iz čitave zemlje. Ponosni smo što ćemo i ove godine biti dijelom nacionalne dječje Top liste jer smo od svog samog osnutka željeli imati široku publiku, od Osijeka do Dubrovnika. I da naši sugrađani budu ponosni na nas. Danas je to doista tako. Prepoznaju nas kao "zadarski proizvod" i u Slavoniji, i u Zagrebu, Međimurju, Istri.. I znaju sve naše pjesme! Sigurni smo da će i Jedno ljeto za nas naići na dobar odaziv jer je struka već dala svoje "zeleno svjetlo", spot je u samo 2 dana već prešao 2000 pregleda, naši je pjevači obožavaju pjevati, a mi kao Voditelji i autori nikada ne bismo snimili nešto iza čega ne stojimo svim srcem! Inače, svakih nam 50 pregleda donosi po 1 bod na Top listi, a glasački broj ćemo tek dobiti." uz smijeh i vedrih lica dodaju oba Voditelja. 

I dok će se u programu iz nedjelje u nedjelju vrtjeti njihov veseli i razigrani novi spot koji nas podsjeća na ljeto i brojne nadolazeće ljetne radosti, Libreto i Libretići će već biti na nekim novim glazbenim putovanjima.