Izvozite, ali želite osvojiti nova tržišta i povećati izvoz? Ili ste početnik izvoznik te razmišljate o izvoznim poslovima, a ne znate kako započeti posao? Kako istražiti inozemno tržište i pronaći odgovarajućeg partnera, na koji način nastupiti u inozemstvu, kako se zaštititi od rizika neplaćanje ili osigurati robu, kako pregovarati i ugovarati poslove samo su neka od pitanja o kojima će se od petka, 19. listopada raspravljati na ciklusu seminara koje HGK, u suradnji sa stručnjacima iz tvrtke Deloitte d.o.o., organizira po cijeloj Hrvatskoj.

Seminari se organiziraju u okviru HGK-ova projekta HR.izvoz - s HGK do stranih tržišta, koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Iz Županijske komore Zadar pozivaju vas na seminar o internacionalizaciji poslovanja MSP-ova koji će se održati 16. studenoga, od 9 do 17 sati, u Županijskoj komori Zadar na adresi Špire Brusine 16.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno, ali je broj mjesta ograničen. Na linku pogledajte program i osigurajte svoje mjesto prijavom putem online obrasca najkasnije do 15. studenoga u 15 sati.