Velikim partyjem i aukcijom zanimljivih predmeta u splitskom baru Paradox uspješno je završen 2. Rotary Moto Rally Plus, humanitarni četverodnevni reli u tijeku kojega se prikupljala humanitarna pomoć za socijalne samoposluge od Varaždina do Splita.
Više stotina motorista iz Hrvatske i inozemstva prešlo je oko 1500 kilometara kako bi prikupili hranu i higijenske potrepštine i ukazali na sve veći problem ljudi koji nemaju ni osnovne potrebe za život. Rally je predvođen legendarnim Željanom Rakelom predsjednikom BMW MK Dalmacija, organiziran je od strane Rotary Cluba Split Plus, a u suradnji s RC Varaždin 1181, RC Rijeka Sv. Vid i RC Kaštela, te uz iznimnu podršku i pomoć moto klubova iz Varaždina, Zagreba, Karlovca, Rijeke, Paga, Zadra, Vodica, Kaštela i Splita.

Vozila se zahtjevna ruta od Varaždina preko Zagreba, Karlovca, Rijeke, Paga, Zadra, Vodica, Šibenika, Kaštela, a velika završnica je bio defile ulicama Splita i tartan stazom „Hajdukovog" stadiona na Poljudu. Posebno je dojmljivo bilo na startu u Varaždinu, zatim u Rijeci gdje su sudionici rallyja imali priliku voziti i po automotodromu Grobnik, te na večernjim partijima u Zadru i Splitu.

Pomoć se prikupljala donacijama sudionika, sponzora, ali i na svakoj postaji gdje su domaćini organizirali zabavni program. Kao i uvijek u ovakvim prigodama, odaziv je bio velik, kako ljubitelja motora ali i brojnih građana.

Organizacijski zahtjevna akcija bila je prilika i za međusobno upoznavanje, druženje i posjete atraktivnim lokacijama diljem Lijepe naše.

Za koji dan kad se zbroje sve donacije objavit će se ukupan iznos i uručiti pomoć socijalnim samoposlugama.