Prošlog vikenda u Zadru se održalo Zimsko kadetsko i juniorsko prvenstvo Hrvatske u skokovima u vodu. Organizator natjecanja bio je Hrvatski savez za skokove u vodu dok je priređivač natjecanja bio KSV Zadar. Skakači su se kroz tri dana natjecali u svim disciplinama - toranj, daska 1m i 3m te sinkro skokovi s daske od 3 metra. Nastupilo je 80 skakača iz osam hrvatskih klubova. Osim domaćina KSV Zadar nastupili su klubovi Arno, Dupin, Primorje 2010, Medveščak, Dive, Nemo i Trešnjevka.

U sklopu ceremonije svečanog otvaranja natjecanja, Hrvatski savez za skokove u vodu podijelio je nagrade najboljim sportašima za 2017 godinu. Najboljom skakačicom za 2017 godinu proglašena je Marcela Marić. Nagradu je umjesto Marcele preuzeo njen brat Maro Marić. Za najboljeg skakača proglašen je Hrvoje Brezovac, a nagradu za nadu godine primila je još jedna Zadranka, a to je Lora Magaš.

KSV Zadar predstavljalo je 9 skakača a to su Hana Kovačević, Bruna Huljev, Lora Magaš, Diego Bajlo, Luka Živaljić, Matej Nevešćanin, Marko Profaca, Marko Huljev i Luigi Čurković. Ukupno su osvojili 15 medalja od čega 5 zlatnih, 8 srebrnih i 2 brončane.

U kategoriji juniorki Hana Kovačević osvojila je prvo mjesto sa tornja i daske 1m dok je bila druga sa daske 3m i u sinkro skokovima u paru sa klupskom kolegicom Brunom Huljev.
U kategoriji mlađih juniorki Bruna Huljev osvojila je drugo mjesto na svim disciplinama, daska 1m, daska 3m, toranj te u sinkro skokovima sa daske 3m.

U kategoriji kadetkinja Lora Magaš osvojila je drugo mjesto sa daske 1m te četvrto mjesto sa daske 3m i sa tornja. Kod kadeta Matej Nevešćanin osvojio je prvo mjesto sa daske 1m dok na ostalim disciplinama nije nastupio zbog ozljede. Diego Bajlo osvojio je drugo mjesto sa tornja, treće mjesto sa daske 3m i na disciplini sinkro daska 3m, dok je sa daske 1m bio šesti. Luka Živaljić osvojio je četvrto mjesto u sinkro skokovima sa daske 3m, peto mjesto sa tornja, osmo mjesto sa daske 3m.

U kategoriji mlađih kadeta Marko Profaca osvojio je prvo mjesto sa tornja i sa daske 3m, dok je sa daske 1m osvojio drugo mjesto. U sinkro skokovima sa daske 3m osvojio je treće mjesto. Marko je ujedno ostvario normu za ulazak u kadetsku reprezentaciju. Marko Huljev osvojio je četvrto mjesto u svima individualnim disciplinama te u disciplini sinkro u paru sa Luka Živaljić. Luigi Čurković osvojio je sedmo mjesto sa daske 1m i peto mjesto sa daske 3m, izvijestio je trener KSV Zadar Marko Sutlović.