Portal najdoktor četvrtu godinu zaredom objavljuje popis najboljih doktorica i doktora u Republici Hrvatskoj! 

Među doktorima koji su od pacijenata zaslužili "peticu" 13 je liječnika iz Zadarske županije, troje više nego lani. Najviše pohvala otišlo je zadarskim ginekolozima. Na popisu najdoktora su: Ivica Vlatković, Ilva Marić, Edita Tadić, Dominik Rukavina, Ivica Žuvela (Benkovac) i Slavko Marić (Biograd na Moru).

Među najboljim kardiolozima ponovno je Ante Anić, zadarski liječnik koji je na pola radnog vremena angažiran u splitskom KBC-u gdje je nedavno prvi u Hrvatskoj izveo novi tip operacije srčane aritmije. Jakov Mihanović iz Opće bolnice Zadar zasjeo je na listu hvaljenih općih kirurga. Pohvale idu i za troje zadarskih doktora obiteljske medicine - Ana Dunatov, Biljana Žigurski-Mračić i Damir Biloglav. Dijana Paleka i Sergej Kuštera zadarski su stomatolozi koji su za svoj rad također zaslužili "peticu" od pacijenata. 

Ovogodišnji popis najboljih iz redova doktorica i doktora rezultat je pregleda profila svih doktorica i doktora. Kriteriji su ukupan broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara i kvaliteta samih komentara. Neargumentirani komentari se nisu uzimali u obzir. Također, kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata.