- Osjećaji se malo smiruju, toliko je bilo ljudi na stadionu, toliko pritiska. Nekima je pritisak smetao, no meni je koristio. Nakon svih tih četvrtih i petih mjesta, napokon medalja, rekao je za HRT zadarski bacač kugle Stipe Žunić koji je sinoć na Svjetskom prvenstvu u Londonu ostvario povijesni rezultat za hrvatsku atletiku.

Žunić je s hicem 21,46 metara osvojio svjetsku broncu i time postao prvi hrvatski atletičar koji je osvojio medalju na atletskom svjetskom prvenstvu na otvorenom. U prvoj seriji Žunić je bacio 21,01 m, u trećoj 21,04 m, a u četvrtoj 21,08 m. U petoj seriji bacio je vrlo daleko, možda i na daljinu novog osobnog rekorda, ali se nije uspio iskontrolirati te je napravio prijestup, ako i u šestoj seriji, kad je već bilo jasno da je osvojio brončanu medalju. 

- Uh, bilo je previše emocija. Svi su bacali, a ja sam znao da imam medalju. Sanjao sam je, očekivao da ću je osvojiti na Europskom prvenstvu, a ne među ovim divovima koji imaju triput više iskustva, poručio je Žunić nakon povijesnog rezultata dodajući kako "nema spavanja, idemo slaviti".