17-godišnja Zadranka Jessica Atlić McColgan pobjednica je RTL-ovog glazbenog showa „Zvijezde"! U tijesnoj borbi između nje i Bernarde Bobovečki presudio je samo jedan bod razlike, i to nakon superfinalnih izvedbi, kada je Bernarda zaboravila riječi pjesme. Jessica je tako zaradila titulu zvijezde te dobila ugovor s Dallas Recordsom i 100 tisuća kuna.

Za prvu pjesmu odabrala je „Treasure" Bruna Marsa, a njezin je nastup Maja ocijenila kao „dizalicu" te joj dala ocjenu 9. Tony smatra da je Jessica rođena za glazbu i da će se time sigurno baviti u budućnosti te joj je dao ocjenu 10, baš kao i Remi koja nije imala riječi zamjerke.

„Ovo je bilo predivno, izvrstan odabir pjesme. Moram pohvaliti i tvoj ples. Sve je bilo točno kako treba. Odmjereno i jasno" poručio joj je Massimo i dao ocjenu 10.

„I ja sam začaran ovom malom, stvarno je čudo da ovako u njoj ima 20 kila, a snađe se gdje god je baciš. Dočeka se kao mačka na noge," kazao je Fox te je uz samo njemu svojstveno filozofiranje napokon u showu dao ocjenu 10. Jessica je tako ukupno osvojila 49 bodova.

U drugom krugu kandidati su pjevali samo uz instrumentalnu pratnju. Jessica je, na radost žirija, napokon došla na pozornicu s gitarom te izvela pjesmu „Kako sam te voljela" grupe Magazin.„Ti si perfekcija za globalno tržište. Što god ti netko rekao, ništa drugo nemoj vjerovati. Čista desetka" poručio joj je Tony. Massimo se složio da je bila preslatka u svojoj izvedbi pa su joj čak i mali falševi oprošteni.

„Imam osjećaj da te se pošalje na Mljet da doneseš 20 papaka od vepra, da bi i to uspjela" kazao joj je Fox.Poslije dva kruga u superfinale su ušle dvije natjecateljice, Jessica i Bernarda, svaka s osvojenih 99 bodova te su za pobjedu morale otpjevati po još jednu pjesmu.

Jessica je za kraj otpjevala pjesmu „Make you feel my love" megapopularne glazbene dive Adele, a žiri se jednoglasno složio da su uživali u njezinoj izvedbi.

U konačnom zbiru ocjena na kraju je za jedan bod bila bolja 17-godišnja Jessica Atlić McColgan, koja je tako postala nova hrvatska zvijezda!