Mladi Toni Jelinić od četvrtka do nedjelje posjetio je Hannover gdje je u subotu sudjelovao na nogometnom turniru održanom na stadionu HDI Arene nogometnog kluba iz Hannovera.

‎Nogometni klub Hannover 96 pripremio je za njega zanimljiv program: razgledavanje stadiona kapaciteta od 49.000 gledatelja, posjet novoj akademiji bundesligaša koja je ove godine novootvorena i naravno razgledavanje grada Hannovera, glavnog grada njemačke pokrajine Donje Saske.

Marko Kresić, voditelj nogometne škole Hannover 96, bio je oduševljen dolaskom Tonija i njegove obitelji:

‎"Toniju smo uručili pozivnicu nakon naše prve nogometne šskole, održane 2016. godine, u suradnji sa Falkensteiner Resortom Punta Skala i na terenima NK Sabunjaroma iz Privlake. Našu pozivnicu je zaslužio jer je svih pet treninga odradio sa izvanrednim angažmanom. Naša dužnost je bila da mu se na tome zahvalimo. Učinili smo to tako što smo ga ugostili u našem gradu i na turniru koji se odigrao 3 na 3, na četiri gola (takozvanim „FUNino"), i na kojem je sudjevalo više od 400 igrača. Toni nam je rekao da mu se jako svidjelo, što je nama posebno drago budući da nam je cilj bio da mu priuštimo nezaboravne trenutke u Hannoveru. Osim toga, Tonijeva ekipa osvojila je vrlo dobro četvrto mjesto (od dvadeset ekipa)."

METODIKA nogmetne škole iz Hannovera

„FUNino" je važna komponenta naše nogometne filozofije koja se temelji na „GAME INTELLIGENCE APPROACH-u", odnosno posebnom pristupu inteligenciji igre. FUNino planiramo predstaviti na treninzima i na turnirma koji će se održati 10.7. i 31.7.2017. u Privlaci. Koristimo ovu priliku da pozovemo sve trenere dječjih uzrasta da nam se pridruže i obrate za sva pitanja o ovom edukativnom konceptu koji ima svoje korijene u Hannoveru. Također su pozvani svi nogometaši i nogometašice od 6 do 11 godina da besplatno sudjeluju na turniru u oba termina (s početkom u 18 sati na stadionu NK Sabunjara iz Privlake, s maksimalno 100 sudionika po terminu).

Četiri nogometna tjedna sa Hannoverom u 2017. godini

Nogometna škola Hannover 96 će ove će godine zajedno sa Falkensteiner Resortom Punta Skala održati ukupno četiri tjedna treninga u Privlaci u razdoblju od 11.7. do 6.8.2017.

Cijena za sudjelovanje je 796 HRK za treninge od utorka do subote s kompletnom JAKO opremom nogometnog kluba Hannovera. Upisnina za svaki dodatni tjedan iznosi 500 HRK, a sva četiri tjedna - dakle ukupno 20 treninga - 1.999 HRK uključujući još, uz jednu dodatnu opremu.

Uz voditelja nogometne škole i bivšeg igrača Hannovera Marka Kresića sastav trenera iz Hannover činit će i bivši igrač i  hrvatski reprenzentativac Danijel Štefulj, bivši albanski igrač godine i igrač Hrvatske nogometne Lige Fatmir Vata te drugi  treneri s dugogodišnjim iskustvom u klubu Hannover 96 s njemačkom licencom trenera.

Zadnja dva tjedan se očekuje i dolazak trenera vratara Nogometne akademije Hannovera, Petera Rascha, koji je već u 2016. godini vodio treninge u Privlaci.