MNK Fan Club Ljevica - MNK Zapuntel 1-1 (pen 4-3)

Fanovi su poveli no u nastavku se ispostavilo da su ipak jači na nekim drugim terenima, a ne sportskim. Zapuntel je izjednačio i poravnatim rezultatom je utakmica završena te se pobjednik morao odlučiti udarcima s bijele točke. Prva dva pucača s obje strane su bila precizna i krenulo se u zadnju seriju u kojoj je Zapuntel svoj promašio, a Ljevica zabila i sad očekuje Sindikat policije u drugom pretkolu.

MNK Paket Jaja - MNK Jadran Vrsi 1-3

Tko zna u kojem je trgovačkom lancu kupljen ovaj paket jaja, ali dao bi ruku da nije prošao sanitarnu inspekciju što se vidi i po rezultatu. Vršani su došli odraditi ovu stepenicu turnira i zapravo Paketu jaja nisu ni dali šansu za dokazivanjem. Konačni rezultat 1-3 za Jadran Vrsi daje im za pravo nadati se svemu u nastavku.

MNK Ražanac - MNK Briševo 6-1

Na tribinama se raspravljalo tko će pobijediti; neki su davali malu prednost Briševljanima jer im je bliže, a i u Ražancu je ovih dana bila bura pa ih je možda malo ispuvalo, drugi su davali malu prednost Ražancu. Očekivala se tvrda utakmica, a na kraju su se golovi nizali kao na traci. Šest velikih golova je zabio Ražanac, a Briševljani su obraz spasili počasnim golom.

MNK Kontrol Biro - MNK Osam Mladi 2-3

Utakmica iznenađenja prvog dana je u nastavak turnira poslala zemuničkih Osam Mladi, a Kontrol Biro na biro za zapošljavanje. Malo je tko vjerovao da Osam Mladi ima što tražiti na ovoj utakmici. Malo tko, ali mladići se nisu složili s tim. Možda je nezgodan trenutak bio da Kontrol Biro primi šibe od Krampusa, ali i to se dogodilo. Vratimo se na utakmicu i recimo da su Osam Mladi do posljednje minute vodili ogromnih tri razlike i tek su tad malo spustili nogu s gasa i dozvolili biroašima da se upišu u strijelce.

MNK Smiljevac - MNK Zaton 4-2

Utakmica dva trećeligaša otišla je na stranu smiljevčana. Sam dvoboj je protekao u velikom intenzitetu kako u igri tako i druženju ugodnom sa sucima. Malo više su pokazali smiljevčani koji su svoje prigode znali iskoristiti dok je zatonjanima u par prigoda gol izmicao za sitnicu.

MNK Arbanasi - MNK Mali Caffe 1-0

I ovaj dvoboj se može nazvati malim iznenađenjem, a Mali Caffe je ispio jednu gorku kavu. Kako se u nastavku utakmice pokazalo ta jedna je bila uistinu gorka. Mlada arbanaška momčad je uzela cijeli plijen i s nestrpljenjem dočekuje drugo pretkolo.

MNK Sindikat Policije - MNK UNP 1-0

Iako su sudjelovali s malo izmiješanim sastavom u odnosu na ligaške utakmice Policajci s Beverly Hillsa su se plasirali s jednim pogotkom u daljnji nastavak turnira. Izgleda da im ova dužina utakmica godi te nisu prosuli bodove u nastavku kao u nekoliko navrata tijekom ove ligaške polusezone. Idući njihov suparnik je Fan Club Ljevica.

MNK Rupalj - MNK Sinjoretovo 0-1

Kladioničari su davali izgledne šanse Sinjoretovu za pobjedu, što se i dogodilo no teže nego je bilo tko mogao predvidjeti. Tvrda utakmica, samo s jednim pogotkom odvela je Sinjoretovo dalje, a moglo je biti svašta.

MNK Kamikaze - MNK Novalja 5-1

Iznimno mlada ekipa MNK Kamikaze je napravila pravi pothvat visoko pobijedivši MNK Novalju. Mladi i poletni su dvije riječi kojma možemo opisati Kamikaze, a u nastavku turnira mogu biti mina za bilo koju ekipu.

MNM Mam Povljana - MNK Novi Bokanjac 1-0

Da spase obraz Pažana pobrinuli su se Mam Povljana koji su minimalnim rezultatom 1-0 svladali ekipu Novog Bokanjca. Povljance ćemo viđati još u nastavku turnira, a Novi Bokanjac je završio svoju bajku na Futsal Čaroliji za ovu godinu.

MNK Banj - MNK Grgurice 3-0

Još jedna otočka momčad koja je izborila daljnje natjecanje je Banj koji je pobjedom 3-0 iz daljnjeg sudjelovanja na turniru izbacio MNK Grgurice. Čista pobjeda bez primljenog gola daje im za pravo nadati se prolasku u glavni turnir, a za to im treba proći još jednu stepenicu.
MNK Krneza - MNk Donje Raštane 3-0 (b.b.)

Možda su svi igrači Donjih Raštana bili zauzeti trenutnim kolinjem po selu, ali šteta im je ne sudjelovati na jednom ovakvom turniru.

MNK Fortuna Drage - MNK Mladost Petrčane 3-0

Kričavo narančasti dresovi Mladosti dali su posebnu notu utakmici. Učinili su sve da Fortuni iz Draga poremete koncentraciju i na konto toga prođu u iduću fazu natjecanja. Fortuna je rekla nećeš i s tri lagana zgoditka upisala pobjedu i prolazak u daljnje natjecanje.