ZADAR - Amira Medunjanin, koju smo prozvali princezom sevdaha, prvi put je pjevala u Zadru, a koncert u Arsenalu je pokazao kako ovdje ima jako puno obožavatelja.
I nitko od njih nije bio razočaran koncertom u prepunom Arsenalu na kojem je Amira pokazala svoje pjevačko umijeće, zajedno s bosanskom „dušom i duhovitošću".
Na zadarskom koncertu, koji je trajao više od dva sata, nastupila je s
vrhunskim glazbenicima, gitaristom Antom Gelom (diplomirao i magistrirao jazz gitaru u Grazu) i kontrabasistom Zvonimirom Šestakom. Na vrhuncu toplinskog vala, pjevačica je od publike dobila maramicu ali i lepezu. Ali niti u jednom trenutku Amira nije imala potrebe navlažiti grlo koje je puštala u punom koloritu i sa snagom kako u vokalnoj izvedbi, tako u suvremenim aranžmanima sevdalinki. Publika je s njom pjevala, a bilo je i onih koji su glasom nadjačali duet s pozornice.

Na repertoaru se našla i obrade jedne Štulićeve balade i posvete svim velikim glazbenicima koji su nas nedavno napustili, pa tako i Dušo moja, Kemala Montena i Što te nema, Jadranke Stojaković .
Gitarist i aranžer Gelo nije propustio zadarskoj publici podariti i otpjevati dijelove Kalelarge.Oliverova Što to bješe ljubav, bila je  zajednička izvedba nakon koje je Amira otkrila da je u Kaštel Štafiliću pjevala u klapi.
I kako je Zadranima obećala domaćinstvo u Sarajevu tijekom filmskog festivala, tako je Amira Medunjanin izrazila želju da ponovno pjeva u Zadru. Za koncert u Arsenalu trebale su četiri godine.