Na temelju odluke njemačkog regulatora BaFin-a (Die Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht) o dozvoli pružanja usluga prikupljanja depozita na njemačkom tržištu, KentBank d.d. započela je svoje poslovanje i na financijskom tržištu Njemačke.

Prikupljanje depozita klijenata u Njemačkoj, KentBank je osigurala zahvaljujući sofisticiranoj online platformi Savedo putem koje tamošnji klijenti sigurno i uz kvalitetne uvjete mogu deponirati svoja sredstva u KentBank, obavljajući željenu transakciju bez putovanja u Hrvatsku i bez ikakvih jezičnih barijera.

Savedo je prestižna međunarodna online financijska platforma koja kreiranjem online štednih proizvoda i rješenja u Njemačkoj i u drugim europskim državama, omogućuje njihovu dostupnost i korisnicima u Njemačkoj i Austriji.

Ovim putem, KentBank klijentima u Njemačkoj koji nisu zadovoljni s ponudom postojećih usluga na domicilnom tržištu ili pak žele diverzificirati rizik svojih ulaganja, putem Savedo platforme, a u suradnji s partnerskom Biw bankom, omogućuje da sigurno i uz kvalitetne uvjete deponiraju svoja sredstva u KentBank po povoljnim uvjetima.