Zadranka Alma Fabulić proglašena je prvom pratiljom na svečanom izboru za Miss Universe u u Kristalnoj dvorani hotela Westin.

Najljepšom je proglašena Barbara Ljiljak iz Splita, dok je za drugu pratilju izabrana Mirta Kuštan iz Krapinskih Toplica.

Devetnaestogodišnja Alma Fabulić u Zadru je završila Gimnaziju Jurja Barakovića, a trenutačno studira na Pravnom fakultetu u Rijeci. U prijavi za natjecanje kao posao iz snova istaknula je kako bi željela biti sutkinja na izboru ljepote. Njezinu kandidaturu podržali su brojni prijatelji i poznanici iz Zadra, koji su uoči izbora pokrenuli i stranice podrške.

Novoizabrana Miss Universe Hrvatske 2015. Barbara Ljiljak ima 26 godina,a završila je Callegari talijansku školu mode i dizajna u Splitu. Kao glavnu nagradu dobila je studij u vrijednosti od 20.000 kuna na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta.

U najljepših pet plasirale su se Barbara Ljiljak, Alma Fabulić, Mirta Kuštan, Biljana Ikić te Matea Kovačević, koje su imale priliku odgovarati i na pitanja žirija. U glazbenom dijelu programa nastupili su Jelena Rozga, Jacques Houdek i grupa Magazin.

Barbara će predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote Miss Universe, a slučaju nepredviđenih okolnosti zamjena joj je naša Alma.