Kentbank d.d. predstavila je nove članove svoje Uprave, te najavila strateške aktivnosti za nadolazeće razdoblje poslovanja na konferenciji za novinare. Od kraja veljače 2015. mjesto predsjednika Uprave Kentbank d.d. preuzeo je Ivo Bilić, a novim članom Uprave imenovan je i Emir Deldag, koji također u svojoj karijeri bilježi dugogodišnje bankarsko iskustvo.

Univerzalna banka za sve građane i prva banka po rastu aktive u Hrvatskoj
„Dosada orjentirana uglavnom na transakcijske i mjenjačke poslove, namjera Kentbank d.d. za nadolazeće razdoblje je postati univerzalna banka sa snažnim uporištem na poslovanje s građanima, malo i srednje poduzetništvo, na korporativni sektor i faktoring.", izjavio je novi predsjednik Uprave Kentbank Ivo Bilić.
„Tome pridonose i podaci o konstantnom rastu depozita, povećanje broja zaposlenih sa 87 osoba na kraju 2011. godine na 139 osoba na kraju 2014. godine, otvaranje novih podružnica diljem Hrvatske, a proteklih su godina uvedeni i novi core sustav i data centar.", zaključio je novi predsjednik Uprave Kentbank.

U 1. kvartalu 2015. Banka bilježi i povećani broj računa za 10% , te povećani broj klijenata za 5%.
Kentbank d.d. je prva banka po rastu aktive u Hrvatskoj u 2013. i 2014. godini, čiji plan za ovu godinu uključuje značajan rast, te se za kraj 2015. planira razina aktive u iznosu 1.399 milijuna kuna odnosno 181,79 milijuna eura.


Tijekom 2015. godine Banka uvodi i nekoliko strateških noviteta u svoje poslovanje, koji će pridonijeti njenom budućem razvoju u Hrvatskoj, a s vremenom i u regiji. 


U planu je otvorenje novih podružnica, u lipnju 2015. u Zadru od Grada su nedavno izlicitirali poslovni prostor u Jazinama), te u srpnju 2015. u Varaždinu, a tijekom 2016. godine bit će otvorene i dodatne 3 podružnice u Zagrebu. U poslovanje Banke uvodi se nova strategija čime će organizacija Banka biti prodajne orjentacije, usmjerena u potpunosti klijentima koristeći pritom domaća znanja i međunarodna iskustva Banke.