Revolucionarni Zerona laser za skidanje masnih naslaga od sada je i u Zadru!

Dr Bojan Rađenović, zastupnik Zerona lasera za jugoistočnu Europu, večeras će Zadranima prezentirati rezultate i iznimne mogućnosti ovog uređaja namijenjenog bezbolnom, jednostavnom i učinkovitom skidanju masnih naslaga u tijelu. Prezentacija Zerona lasera, koji od sada u svojoj ponudi ima Poliklinika Mešter u Zadru, zakazana je u 20.30 sati na terasi hotela Bastion.

Zerona laser je prvi neinvazivni hladni laser za preoblikovanje tijela koji efektivno uklanja masno tkivo, uklanja celulit i zateže kožu bez negativnih nuspojava, kaže dr Rađenović.
- Brojna istraživanja su dokazala efektivnost neinvazivne procedure Zerona lasera na preoblikovanje tijela i za reduciranje masnih stanica, kao i za reduciranje celulita, te je kao takav jedini odobren od FDA Američke agencije za hranu i lijekove. U svijetu ima puno sličnih uređaja, ali Zerona laser je prvi koji je dobio znanstvenu podlogu, pa se smatra jedinim uređajem koji obavlja svoju zadaću. Osim djelovanja na masne stanice, Zerona laser jednako tako djeluje i na stanice celulita, za što opet postoji odobrenje FDA. Možemo slobodno reći da je to medicinski uređaj koji sigurno gotovo stopostotno daje rezultat u svega nekoliko dana, kaže dr Rađenović.

Na koji način Zerona laser djeluje?
- To je laserska tehnologija. Laserska zraka skenira dio tijela koji klijent želi poboljšati i ciljano smanjuje masne naslage. Pri tom klijent leži svega 30 minuta. Postupak je jednostavan, nema nuspojava, a kontraindikacija gotovo da i nema. Sa Zerona laserom možete jednostavno leći i prepustiti laseru da obaviti sav posao, bez boli, modrica, oteklina i oštećenja drugih tkiva za razliku od ostalih ne-invazivnih metoda.Za razliku od nekih drugih tretmana, terapija je svaki drugi ili treći dan. Najčešće je potrebno šest tretmana, pa je sve gotovo u dva tjedna. Klijentima se najviše sviđa brzina postizanja kvalitetnih rezultata i iznimna učinkovitost.

Je li riječ o novoj tehnološki naprednijoj metodi?
- Tehnika Zerona lasera je revolucionarna novost, zadnje tehnološko čudo i u Europi se koristi tek od ove godine. U svijetu postoji ogroman broj tvrtki koje rade slične aparate ali Zerona laser je jedan i jedini koji je odobren i registriran kao djelotvoran. Poliklinika Mešter je jedina u Zadru i Dalmaciji koja ga ima u svojoj ponudi, ističe dr Rađenović, koji će večeras odgovoriti na sva pitanja te objasniti svima zainteresiranima način djelovanja i tehniku Zerona lasera i njegovu jednostavnost u primjeni.

Više informacija o uslugama i proizvodima Poliklinike Mešter možete potražiti na internet stranici www.poliklinika-mester.hr ili nazovite broj telefona: +385 23 309066.