Ove subote u Rijeci, je održano Prvenstvo Hrvatske u uzrastu dječaka i djevojčica. Za odličja u 2013.godini natjecalo se 288 natjecatelja iz 44 kluba Hrvatskog judo saveza. Predvođeni trenerima Juricom Zankijem i Stipom Grgasom, judo klub "Zadar" je nastupio sa sedam natjecatelja i osvojio jedenu srebrenu i jednu brončanu medalju. 

Nina Katuša je u konkurenciji djevojčica do 40 kilograma osvojila srebrno odličje te postala viceprvakinjo Hrvatske. U konkurenciji dječaka do 50 kilograma Grgur Matak je osvojio treće mjesto, dok je Luka Mijić zauzeo peto mjesto. Treba napomenuti da je Nina Katuša ove godine već osvojila dva naslova državne prvakinje u uzrastima mlađih kadetkinja i kadetkinja i ovo joj je treća državna medalja osvojena ove godine.

Za judo klub Zadar još su nastupili Hari Mičić (9. Mjesto), Petar Petković (7.mjesto) i Matija Vrkić, Bartol Pilić.

Ovog vikenda također u Rijeci se održavalo i prvenstvo Hrvatske u katama na kojem su nastupili i treneri judo kluba Zadar Jurica Zanki i Stipe Grgas. Izvrsnom prezentacijom judo tehnika zauzeli su odlično treće mjesto između 25 parova koji su sudjelovali na natjecanju.