"Nisam spavao s Avom Karabatić niti sam zaljubljen u Soraju", tvrdi srpski kaskader Uroš Ćertić nakon što je izgubio utrku u borbi za 50.000 eura i nakon 14 dana napustio kuću Velikog Brata.

Je li promijenio priču da spasi obraz ili je cijelo vrijeme glumio kako bi privukao pažnju gledatelja i što duže ostao u showu, pitanje je kojim se danas bave srpski mediji.

Prema pisanju Kurira, Uroš je kazao da je po uzoru na Marijanu Čvrljak, koja je po njegovom mišljenju pobijedila u BB-u jer se seksala s Nemešom odlučio koristiti istu strategiju, pa se s Avom već prve večeri dogovorio da će simulirati seks, kako bi što duže ostali u showu.

- I 'ručni rad' je bio gluma. Htio sam napraviti show, poslije smo iz istog razloga drmali kombi - navodi Kurir Uroševu izjavu.

Prema pisanju srpskog Telegrafa, Ava je bila ta koja mu je predložila da odglumljenu seksualnu vezu iskoriste kao put do pobjede.

- Ovo mi je prvi reality, a Ava je imala iskustva u 'Survivoru' gdje je ostala do kraja. Rekla mi je da parovi najduže ostaju u ovakvim showovima pa smo sklopili dogovor da sve odglumimo. U tome smo i uspjeli jer smo već prvog tjedna bili zaštićeni od nominacija. Ava je jako inteligentna i nikada ne bi pristala na seks sa mnom pa sve i da sam ja to htio - rekao je Uroš.

Naglasio je da su Avine suze bile samo gluma i da je svoju taktiku nakon svađe s njim nastavila sa Željkom samo kako bi ostala što duže u kući i njega napravila ljubomornim.

- Vjerujem da se poslije nekoliko dana zaljubila. Imali smo dogovor da se zajedno držimo do kraja, ali kad je prešla granicu, morao sam je ostaviti - rekao je.

Iako je nakon izlaska iz kuće izjavio da je zaljubljen u Soraju, priznao je da to ipak nije istina i da je samo želio nastaviti show.

- Soraja je više moj tip nego Ava. Razbila je sve predrasude koje sam imao o njoj. Nije imala nijedan konflikt u kući. Nijednom nije čak ni opsovala - komentirao je Uroš.

Priznao je da je lagao da ima djevojku koja priprema doktorat jer je Ava stalno nabrajala svoje škole i fakultete.

- Sve treba izgledati kao sapunica. Kome je zanimljivo gledati me kako dižem utege sa Žarkom ili perem suđe? Ništa ne bih promijenio da se vratim. Opet bih simulirao seks za 50.000 eura - priznao je kaskader.