Jadranko Ključanin, široj javnosti poznatiji kao zadarski Modni Mačak, u petak navečer u pivnici Krigla organizirao je modnu reviju na kojoj je javnosti predstavio svoje najnovije kreacije.

- Ovom prilikom neću nositi kompletne "stajlinge" već ću vam samo pokazati nekoliko kreacija gornjih dijelova, odnosno majica. Nosit ću ih sam - rekao je Jadranko gostima u pivnici prije nego im je pokazao najnovije rukotvorine u svom prepoznatljivom stilu. Tijekom večeri tako se pojavio u crnoj majici sa svjetlucavim detaljima u predjelu ramena, a potom u maijci bež boje slična dizajna te još dvije kreacije asimetričnih rukava.

Kako bi gosti što ugodnije proveli vrijeme, Jadranko ih je između "izlazaka" zabavljao prepričavanjem raznih dogodovština i viceva, a u vođenju zabavno programa pomogla mu je prijateljica Tomislava. Za glazbene brojeve u stanakam bio je zadužen Andrija, zadarski ulični svirač poznat po zavidnim izvedbama legendarnih hitova poput Angie, Knock, Knock-knock-knockin' on heaven's door i slično.

Iako je Jadranko Ključanin javnosti poznat po neobičnom modnom izričaju, dodacima na odjeći, nakitu i sada već prepoznatljivim drvenim torbicama, on je izuzetno vješt stolar. Kako nam se pohvalio, njegovi ručno rađeni privjesci, vješalice, razne police, kutije svih dimenzija, pa i namještaj po mjeri sve traženiji su.

- Imam svoje stalne kupce tako da, primjerice za privjeske nemam nikakvog problema za plasman na tržištu. Koliko napravim, toliko odmah i prodam - kaže Jadranko koji narudžbe za svoje rukotvorine prima i putem Facebook stranice.

Sljedeću reviju na kojoj planira pokazati ručno dizajnirane cipele Jadranko je najavio za ožujak.