Foto dana

Za sve majke

Tražilica

Završene nagradne igre

Vina i likeri Fiolić daruju vas božićnim poklon paketom!

Obitelj Fiolić iz Zadra počela je svoju proizvodnju vina 2006. godine, a 2016. osnovana je vinarija i započeta su profesionalna ulaganja i povećanje proizvodnje.

Danas Vinarija Fiolić proizvodi 20.000 butelja vina, plasira svoje proizvode po ugostiteljskim objektima u cijeloj regiji, i kao mala, butikna vinarija prepoznata je i prihvaćena na tržištu u ponudi vrhunskih vina regije.

Od bijelih vina proizvode vrhunsku Maraštinu i Malvaziju te Cuvee Blanc, Rose od sorti plavina i grenache. Proizvodnja crnih vina bazira se na sortama Merlot kao i dvije kupaže (cuvee) od sorti Grenache i Syrah, te od sorti Merlot i Cabernet.

Ako ste još uvijek u potrazi za savršenim poklonom ovih blagdana za vaše najmilije, prijatelje ili poslovne partnere, za Vas smo pripremili božićni paket na dar u kojem se nalazi: Malvazija, Rose, crni Cuvee (Grenache i Syrah) u vrijednosti od 195 kuna!

Sve što trebate je malo sreće i točan odgovor na jednostavno nagradno pitanje.

*Dobitnik nagradu preuzima u prostorijama portala 057info i Radija 057 (City Galleria/Polačišće 4) uz predočenje osobnog dokumenta od 24. prosinca.

 

1. Nagrada: Fiolić božićni paket x 1

Nagradna igra traje do: 24.12.2020.
Proglašenje pobjednika: 24.12.2020.

Nagradno pitanje

Vinarija Fiolić osnovana je...

Točan odgovor: 2016. godine
Dobitnici:
Verena Radović, Zadar Hrvatska

Sponzor: