Australski Gold Coast 20. i 21. listopada postaje nova meka hardcore i hardstyle glazbe s hrvatskim predznakom! Nakon trećeg i najbombastičnijeg izdanja Hard Island Croatia koji u klubovima Kalypso i Euphoria na Zrću od 3. do 6. srpnja okuplja preko 50 najeminentijih DJ-eva hard dance žanra, hrvatski organizatori u svom sada već prepoznatljivom "hard beach" stilu organiziraju Hard Island Australia. U vrlo kratkom roku australska publika pokazala je veliki interes za hrvatskim festivalom, a ako je za suditi prema trendu rasta koji Hard Island bilježi kod nas, sudbina australskog izdanja je više nego blistava.


Hard Island Croatia, koji će se održati od 3. do 6. srpnja, najtvrđi je nadolazeći ljetni festival u regiji, a koji na svjetskoj "hard dance" sceni postaje prepoznatljiv brend poprimajući sve veći značaj. Osnovan od strane hrvatskih promotora, ovaj hard dance festival već treću godinu zaredom održava se na Zrću, s tim da će se zbog velikog interesa ove godine osim u klubu Kalypso dio programa održavati i u klubu Euphoria. Impresivna lista izvođača broji preko 50 najistaknutijih svjetskih hardcore i hardstyle zvijezda kao što su Angerfist, Atmozfears, Coone, supergrupa Minus Militia, Radical Redemption, Partyraiser i Noisecontrollers.


Ne propustite priliku da i vi postanete dijelom najtvrđeg ljetnog spektakla! Za sve dodatne informacije povirite službene web stranicu Hard Island festivala: www.hardisland.com