Uz više od 50 imena techno i house glazbe koji će nastupiti na ovogodišnjem Sonus festivalu, još tri artista su potvrdili svoj dolazak. Talent iz Velike Britanije Hot Since 82; poznati duo The Martinez Brothers te član Richie Hawtinove Minus etikete - Gaiser koji će nastupiti live.

Iako je dosad Sonus festival potvrdio više od 50 inozemnih DJa i live actova koji će nastupiti tijekom 5 dana i 5 noći ovog kolovoza u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso, u sklopu drugog izdanja Sonus festivala, organizator najavljuje nova imena se koja se pridružuju line up-u.

Legende elektronske glazbe Laurent Garnier i John Digweed pridružit će se ostalim velikanima techno i house glazbe i time potvrditi da je Sonus definitivno festival s najbogatijim lineup-om ovog ljeta na hrvatskoj obali.

Osim Garniera i Digweeda, gostima se pridružuju : pariški techno DJ Dan Ghenacia, deep house igrač Dyed Soundorom, osoba ispred Brouqade labela i član tINI & The gang ekipe - Fernando Costantini, rezident berlinskog techno kluba Berghain - Len Faki, predstavnik mannheimske scene koji se nakon prošlogodišnjeg vrhunskog nastupa vraća na Sonus - Nick Curly, gost iz Francuske Point G aka DJ Gregory, Scan X (live) i Shonky, među ostalima.

Sonus Festival 2014 će se i ove godine održati u klubovima na plaži Zrće. Nastupi u klubovima, after partijima i boat partjima, trajat će 5 dana i 4 noći te će publika moći uživati u nastupima najveće kreme elektronske glazbe danas.

Među njima : DJ broj 1 po izboru Resident Advisora u 2013.godini -  Dixon, jedan jedini Ricardo Villalobos, Luciano, techno legenda Chris Liebing, Jamie Jones, Loco Dice, Marco Carola, techno pionir Richie Hawtin, Seth Troxler, Adam Port, Henrik Schwarz (live), Karotte, Marcel Dettman, Margaret Dygas, Markantonio, Mirko Loko, Monika Kruse, Pan-Pot, Robert Dietz, tINI, Valentino Kanzyani i još mnogi drugi.

Kako se vise od 6.000 ljudi provelo na prošlogodišnjem Sonusu, možete vidjeti na linku. https://www.youtube.com/watch?v=DdXS6r0x-q4

Također, prodaja lokalnih karata kreće uskoro, zato pratite Sonus festival na FBu kako bi saznali sve novitete.