ZADAR - Koža je fascinantna i kompleksna struktura, nezamjenjiv posrednik između vas i okoline. „U pogonu" je 24 sata dnevno te joj je stoga potrebna stalna i adekvatna njega da bi izgledala zdravo i funkcionirala optimalno.

Kozmetička kuća Elizabeth Arden, vrhunski stručnjaci u njezi kože za vas su ovoga puta „spremili nešto" na čemu će vaša koža biti izuzetno zahvalna a vi oduševljeni.

Riječ je o Prevage tretmanima protiv starenja kože koji su rezultat ekskluzivne suradnje između Ardena, vodeće selektivne kozmetičke kuće i Allergana, specijalizirane farmaceutske kompanije.

PREVAGE je anti-aging kolekcija temeljena na najmoćnijoj danas dostupnoj tehnologiji koja ispravlja i sprječava sve znakove starenja kože.
Ekskluzivna Idebenon tehnologija: molekula IDEBENONA je dokazano najjači i najučinkovitiji antioksidans danas dostupan, ispravlja i sprječava
degenerativna stanična oštećenja uzrokovana utjecajima iz okoliša.

Može se početi koristiti već od 25-e godine, primjenjiv je na sve tipove kože, oba spola i sve rase, djeluje na bore lica, bore na vanjskom očnom uglu, na oštećenja nastala od sunca i na tamne mrlje.

Od proizvoda koje možete izabrati po željama i potrebama vaše kože, linija Prevage sadrži:


• PREVAGE anti-aging treatment (za lice,vrat i dekolte; pomaže obnoviti prirodne obrambene sposobnosti kože, ujednačava boju tena, smanjuje vidljivost mrlja od sunca, održava optimalan nivo prirodnog kolagena u koži, ne zatvara pore, ne uzrokuje akne, klinički i dermatološki testiran) 

• PREVAGE Face Advanced Anti-aging serum (nova, poboljšana formula sadrži 0.5 % snažne idebenon molekule, ukapsulirane, protiv svih znakova starenja kože, za nježne ali impresivne rezultate. Osvjetljava i učvršćuje kožu.)

• PREVAGE Day Ultra Protection Anti-aging Moisturizer SPF 30 (krema s visokom SPF zaštitom i revolucionarnim idebenonom, za još bolje rezultate preporuča se korištenje zajedno sa Prevage serumom)


• PREVAGE anti-aging night cream ( bogata tekstura, diskretan miris, učinkovita noćna hidratantna njega)

• PREVAGE eye anti-aging moisturizing treatment (tretman za područje oko očiju, djeluje protiv tamnih i natečenih podočnjaka, smanjuje vidljivost bora vanjskog očnog ugla, osvježava, steže i tonira kožu oko očiju) 

• PREVAGE body total transforming anti-aging moisturizer (ciljano djeluje na manje ožiljke, ogrebotine, strije, područja neravne površine na koži i na ostala oštećenja, a sve to uz intenzivnu hidrataciju; pomaže smanjiti vidljivost hiperpigmentacija, pjegica od sunca i diskoloracija na tijelu, čuva nivo prirodno prisutnog kolagena za što čvršći izgled kože).