Obojica su svoja imena u svijetu nogometa stvorili u Manchester United, obojica su potpisala višemilijunske ugovore s Real Madridom, obojica su bili kapetani svojih nacionalnih momčadi i obojica imaju veze s Emporio Armani Underwear.

Britanac David Beckham četiri je sezone bio zaštitno lice (i tijelo!) talijanskog branda, a od sezone proljeće/ljeto 2010 trebao bi ga naslijediti Portugalac Cristiano Ronaldo.

David Beckham navodno se želi posvetiti vlastitoj liniji donjeg rublja koja bi se na tržištu trebala pojaviti u sezoni jesen/zima 2010/11, baš kao što se i njegova supruga Victoria posvetila vlastitoj liniji odjeće zbog kojeg i sama nije obnovila ugovor s Armanijem.

Bračni par Beckham izazvao je mnogo pažnje angažmanima u Armanijevim kampanjama donjeg rublja.

Ronaldo, kojem moda nije nepoznanica s obzirom da njegova sestra posjeduje dva butika CR7 (inicijali i broj dresa Cristiana Ronalda), još nije snimio kampanju za Emporio Armani. Vjerujemo da će kampanja biti jednako provokativna kao i one s Davidom Beckhamom, pa će se dokoni opet moći baviti veličinom ovoga puta Cristianove "alatke".