O ekskluzivnom partyu Hippy gardena u luksuznim istarskim vilama pričalo se tjednima prije. Otkako je u modnom svijetu 'pukla' vijest kako dizajnerica Đurđica Vorkapić organizira party za odabrani krug 'fashionista', pozivnica za njega postala je najtraženija roba. Ipak, dobilo ju je tek 60-ak odabranih gostiju!

U samom srcu Istre, u luksuznoj vili Rustica, dizajnerica Đurđica Vorkapić za svoje je najdraže suradnike i prijatelje organizirala party na bazenu. Party je zamišljen kao najava nadolazećeg Cro A Portera i svojevrstan uvod u novu sezonu Hippy gardena, pa je na njemu snimljena i kampanja za sezonu jesen/zima 2009/10. Glavnu ulogu i ovoga je puta, uz samu dizajnericu, odigrala prekrasna Petra Friganović (Talia model) za koju je dizajnerica jednom prilikom izjavila kako će uvijek biti zaštitno lice Hippy gardena.

''Fantastična Petra i ovoga je puta utjelovila pravu Hippy garden ženu - moćnu i ženstvenu, nesputanu i seksi, hirovitu i odlučnu, no prije svega žestoku i vrlo provokativnu. Sve ono što i brand Hippy garden utjelovljuje'', zadovoljna je bila dizajnerica Đurđica Vorkapić nakon snimanja kampanje. ''Party smo organizirali kako bi sa svojim dragim prijateljima proslavili još jednu uspješnu sezonu, te kako bismo najavili novu kolekciju, koju ćemo i ovoga puta predstaviti na Cro A Porteru i za koju vjerujem da će biti još uspješnija od prethodne.''

Kampanju je snimio Šime Eškinja, make up potpisuje Jelena Meštrović, dok su se za frizuru pobrinule Marija Sunara i Marina Milić za Matrix team.

Između ostalih na partyu su se dobro zabavili Ivana Kovač, Nenad Korkut, Viktor Drago, Neda Makjanić-Kunić, Teo Perić, Tihomir Krznarić, Morana Saračević i Martina Čičko-Karapetrić (Boudoir)...