OBROVAC - Sunce je sve toplije i vrijeme je da mu krenemo u susret. Sve zaljubljenike prirode i aktivnog odmora agencija Avanturist poziva da iskušaju izlet Canoe safari po rijeci Zrmanji u povodu otvaranja još jedne rafting sezone. Izlet canuom idealan je za sve generacije. Bez obzira na dob, svi mogu uživati u laganom veslanju kroz rijeku.

Rijeka Zrmanja osvojila je srca svojom ljepotom svih koji su je vidjeli na prvi pogled. Njene vode vijugaju kroz do 200 metara duboki kanjon. U njemu je stvorila mnoge sedrene slapove, od kojih se izdvaja deset metara visoki vodopad Veliki Buk . Zrmanja je rijeka koju od milja zovu Ljepotica i zvijer . Kada nabuja pruža jedan od najboljih raftinga u ovom dijelu Europe. Kada se smiri, idealna je za već spomenuti canoe safari.

Vožnja Zrmanjom nastavlja se prema rijeci Krupi, u koju se uveslava ispod slapova i što pruža efekt prirodne hidromasaže. Vrijeme provedeno na rijeci svakako valja upotpuniti kupanjem, a tamo gdje slapovi preprječuju put nužnost je bacanje čamca niz slapove, dok sam slap treba obići pješice. Naravno, niz one niže užitak je spustiti se u čamcu.

Cijena izleta je 250 kn po osobi, a ukupno traje pet sati. Voditelji programa Marko, Borna i Tome tu su da se pobrinu za sigurnost izletnika.