Dugogodišnji član Drame plus, Vito Sikirić, kojeg je zadarska pubilka imala prilike pogedati u brojnim predstavama Drame plus, ove je godine položio prijemni ispit na  kazališnoj režiji Akademijie dramskih umjetnosti u Zagrebu.

Sikirić je počeo s Orwelovom "Životinjskom farmom", "Krležijanom", "Mikrofikcijama", "U očekivanju Godota", zatim "Antigone", Kafikna "Procesa", "Zločina i kazne", pa sve do drugih brojnih predstava Drame plus.

Nimalo lagan prijemni ispit zahtijevao je komplentnu pripremu jednog kazališnog komada, od vlastitog odabira drame, makete scenografije, razrade odnosa između likova, odabira kostimografije itd.

Mladi Zadranin odlučio se za Tennesseeja Williamsa i njegovu „Mačku na vrućem limenom krovu".

Prste u svemu tome imao je Vinko Radovčić, dugogodišnji voditelji Drame plus, njegov mentor, koji je i sam veliki ljubitelj ovoga pisca, pa i ne čudi da je odabir Vite Sikirića upravo bio ovaj poznati kazališni komad.

Vito je već završio fakultet na Sveučilištu u Zadru, točnije preddiplomski studij prevoditeljskog smjera, godinama je bio jedan od naj čitatelja Gradske knjižnice i sve ga zanima, sa zadovoljstvom će Radovčić istaknuvši kako je Vito prvi polaznik Drame plus koji je upisao kazališnu režiju. 

Uz veliki ponos Vinko Radovčić podsjeća kako je njegova udruga rasadnik akademskih glumaca koji su proizašli iz Drame plus.

Razne glumačke akademije do sada su upisali: Lara Nekić, Domagoj Ikić, Luka Knez, Laura Čerina, Mia Bujan, Luka Nešović, Borna Vitlov, Tamara Kovačević, Iva Prgić, Tonka Bušić, a što svakako govori o uspješnosti, stručnosti i kvaliteti pedagoškog rada s mladima u Drami plus.