U atriju palače Cedulin održan je solistički Koncert duhovne glazbe "Laudate Dominum" kantautorice Tee Vidaić.

Kantautorica je uz samostalnu pratnju na akustičnoj gitari u nešto više od sat i pol izvela čak 18 skladbi, pa su se tako nizale autorske pjesme Trenutak za Krista, Put križa, Gospodinov zagrljaj, Kraljica savjeta, Ti si svet... Osim tih skladbi kantautorica je izvela i brojne poznate kršćanske uspješnice kao što su Nitko kao Ti, Nek pada, Prva ljubav te zove, Dubine, pjevajući ih u interakciji s publikom.

Poseban trenutak večeri bio je emotivan duet s tenorom Dujom Stanišićem na skladbama Velik si i Krist na žalu. Iza toga nizale su se još skladbe Tvoja riječ, Kralj mira, Podižeš me (You raise me up) i dr. Kao posljednju skladbu na koncertu Tea je izvela svoju novu pjesmu uglazbljenu molitvu "Pater noster" (Oče naš) na latinskom jeziku, a potom je uslijedio gromoglasan pljesak publike i poziv na bis. Za bis skladbu kantautorica je publici podarila izvedbu gospel pjesme Milost (Amazing Grace).

- Ovaj koncert bio je poseban poklon svim domaćim ljudima iz Zadra i okolice, ali i gostima iz cijelog svijeta koji vole modernu kršćansku glazbu ispunjenu baladskim notnim i molitvenim ugođajem, poručila je Vidaić.