U HNK Zadar održana je premijera nove glazbeno/dramsko/plesne produkcije zadarske Plesne udruge Gesta pod nazivom KO? AUTOR te ispričala priču o prijateljstvu, stvaranju, predanom radu kroz ljubav prema umjetnosti.

Predstava je pripremana kroz drugi dio plesne sezone, ali je već dugo bila u planu. Čekala je samo zeleno svjetlo. Autorica svih Gestinih predstava umjetnička voditeljica Nena Jurišić, rekla bi kako je svaka priča čista ljudska emocija koja je vodi kroz stvaranje. 

- Već sam bezbroj puta naglasila kako kroz rad s djecom osim plesnog pedagoškog rada i djelovanja, veliku ulogu ima i plodno tlo za ekspanziju mojih snova.... Ova predstava je upravo to. Ples koji je primaran u mom radu i moja prva ljubav, ali i glazba koja me oblikovala kroz odrastanje uz priče koje su uvijek pronalazile put do papira na kojem se stvarao novi svijet za moj rad u Gesti. S obzirom da se radi o mjuziklu, songovima sam ispričala djelove priče, uz sjajnu glumačku postavu i cijeli plesni ansambl Geste, kazala je Jurišić uoči premijere.

U predstavi glume sjajni mladi glumci Kazališta lutaka Lino Brozić i Dominik Karakašić, uz dječaka glumca Marka Trošelja. Tekst predstave napisala je zadarska glumica i lutkarica Sanja Grgina. Aranžmane i glazbu za ovaj mjuzikl potpisuje Renato Babić, a scenografiju Robert Košta. Kostimografiju potpisuje Nataša Perović, a rekvizite Adriano Košta. Ton majstor je Drako Predragović Dabi, a majstor svjetla Frane Papić.