Osnovna glazbena škola sv. Benedikta završava petnaestu nastavnu godinu svoga postojanja na tradicionalan način: Završnim koncertom učenika, koji će se održati u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru u srijedu, 7. lipnja s početkom u 19.30 sati.

Osim uvriježenog raznolikog programa kojim su obuhvaćeni učenici svih uzrasta i glazbenih izražaja, posebnost ovoga koncerta je isticanje i simbolično darivanje devetero učenika sudionika glazbenih natjecanja i njihovih mentora.

Većinu točaka čine solo nastupi učenika flaute, gitare, glasovira, klarineta, oboe i violine, a od skupnih točaka, pored dueta, posjetitelji koncerta će imati priliku čuti polaznike predškolske glazbene skupine, školski zbor i orkestar.

Ovom prilikom obavještavamo zainteresiranu javnost, djecu i roditelje da imamo još nekoliko slobodnih mjesta za upis u 1. razred glazbene škole, a također i u predškolsku glazbenu skupinu, o čemu više informacija možete pronaći na školskoj mrežnoj stranici http://ogs-svbenedikta-zd.skole.hr/