U Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera u petak, 2. lipnja u 18 sati, otvara se „Izložba Tonija Opačića".

On je poznati mladi fotograf, a i aktivni planinar, iz Zadra, koji je započeo s radom 2012. Ljubav prema planinama, moru i prirodi, je svakako nešto što se izrazito vidi u njegovom umjetničkom izričaju. Predivni prizori krajolika, igra svjetla i divne boje prirode. Često iznenadi minimalizmom, koji je zapravo pun detalja i ostavlja jak dojam. No, on je i promatrač te njegova fotografija uspješno „hvata" emociju iza trenutaka koje lovi svojim objektivom.

- Trenutno radim kao skaut za lokacije filma i reklame. Takav posao omogućio mi je da upoznam neka nova, manje poznata i predivna mjesta. Uz to, također radim kao event fotograf za razna događanja, projekte i koncerte. Izoštrio sam svoju tehniku i naučio se izražavati kroz leću kamere. Mogao bih reći - hvatam emociju koja je meni jedinstvena, a to je najizraženije kroz fotografije vjenčanja. - Toni piše na svojoj web stranici.

Izložba će zasigurno ostaviti dojam na svakog posjetitelja, jer njegova je fotografija uistinu magična i ima taj jedinstveni „Toni Opačić" stil.