Veliku nagradu Grada Zadra u iznosu od  tri tisuće eura osvojio je mješoviti zbor Moraviachor iz Češke. Zadarski zbor Zoranić osvojio je 2. mjesto  (a ne treće kako je navedno u objavi iz Koncertnog ureda) dok je treći bio zbor Glazbene škole Blagoje Bersa.

U crkvi sv. Krševana gdje se i održavalo  13. Međunarodno natjecanje pjevačkih zborova Zadar, na završnoj priredbi su dodijeljene nagrade te diplome svim sudionicima natjecanja na kojem je bilo 11 amaterskih zborova.

Vrhunac je bio nadmetanje za Veliku nagradu Grada Zadra. Međunarodno prosudbeno povjerenstvo najviše bodova dodijelilo je mješovitom zboru Pomlad iz Slovenije, Pjevačkom zboru mladih Josip Kaplan iz Rijeke i mješovitom zboru Moraviachoir iz Češke, a Veliku nagradu Grada Zadra u iznosu od 3.000,00 eura osvojio je mješoviti zbor iz Češke.

U kategoriji vokalnih ansambala drugu nagradu osvojio je Djevojački zbor Glazbene škole „Dr. fra Ivan Glibotić" iz Imotskog. U kategoriji muških ili ženskih zborova drugu nagradu osvojio je Vokalni ansambl Samoborke, a prvu nagradu i Zlatni križić opatice Čike osvojio je ženski zbor Moraviachor iz Češke.

U kategoriji mješovitih zborova treću su nagradu osvojili Sveučilišni zbor Haxhi Zeka (Peć, Kosovo) i Mješoviti zbor Glazbene škole Blagoje Bersa, a drugo mjesto je pripalo Hrvatskom pjevačkom glazbenom društvu Zoranić.

Druga nagrada pripala je Komornom mješovitom zboru Lola iz Sarajeva. Prvu nagradu i Brončani križić opatice Čike osvojio je Mješoviti zbor Pomlad iz Novog Mesta, prvu nagradu i Srebrni križić opatice Čike Pjevački zbor mladih Josip Kaplan iz Rijeke, a prvu nagradu i Zlatni križić opatice Čike osvojio je mješoviti zbor Moraviachor iz Češke.

Posebna nagrada na najbolji odabir programa dodijeljena je Pjevačkom zboru mladih Josip Kaplan, posebna nagrada za najbolju izvedbu renesansne skladbe mješovitom zboru Moraviachor, a posebna nagrada Hrvatskog društva skladatelja za najbolju izvedbu djela hrvatskog autora dodijeljena je Pjevačkom zboru mladih Josip Kaplan, za izvedbu djela Josipa Kaplana Dugo u noć.