U samom središtu Tuna, Sushi & Wine Festivala jedna je neobična izložba koju je postavio scenograf od koljena, Neven Stojaković.

Ipak su Saljani ostavili prvi spomen ribarstva prije tisuću i nešto godina. Na izložbu saljskog foto-kroničara Ante Frke Šantića poveo nas je Ante Mihić kako bi se pohvalio portretom svog oca kojeg su, kaže, zvali Kić. Antu zovu Kičkok. Nije da Antin otac sliči na Marlon Branda, kako ga sin vidi na tom portretu, a nije ni da Mihićev nadimak ne asocira na Hitchcocka, ali film je ta poveznica. Ant Mihić uskoro će kao statist biti mornar u nizozemskom filmu, a otac mu je bio izvrstan imitator. Najdraži su mu za imitaciju bili Josipa Lisac i Arsen Dedić. Bio je otac Ante Mihića i glumac amater na Karnevalu, ali ono na što je sin najviše ponosan je to da mu je otac bez muzičkog obrazovanja svirao sa svih 10 prstiju u saljskoj crkvi. I pjevao je kao što Ante i dalje pjeva.

Slikali smo Antu uz očev portret. I zbilja ti Saljani na slikama koje je za izložbu izabrao Šantićev sin Mikula, izgledaju kao glumci u crno bijeloj kronici iz Sali. Bile su to 80-e.