Svijet jazza obogaćen je za novu knjigu Davora Hrvoja. U izdanju Ex librisa objavljena je Zamrznuta glazba - knjiga koja donosi razgovore s uglednim jazz glazbenicima kao što su Carla Bley, Larry Coryell, Hugh Masekela, Pat Metheny, Archie Shepp, Wayne Shorter, Reggie Workman i mnogi drugi.

Uz autora na promociji knjige u Zadru sudjeluju ravnateljica Koncertnog ureda Zadar Melita Ivković, pročelnica Upravnog odjela za kulturu i sport Grada Zadra Dina Bušić i ravnatelj HNK Zadar i jazz-glazbenik Renato Švorinić.

Predstavljanje knjige održat će se u srijedu s početkom u 18 sati u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar.

U organizaciji Američkog kutka, na ulaznom dijelu knjižnice od 6. do 18. ožujka može se razgledati istoimena izložba. Autor izložbe i knjige strastveni je zaljubljenik i promotor jazza Davor Hrvoj koji je imao privilegiju što su mu ispred objektiva prodefilirali mnogi velikani jazza. Intervjue s njima smatra najboljim dijelom svog posla: „jedna od najvažnijih stvari u takvim situacijama što glazbenici vole govoriti o jazzu, a na meni je da što bolje i vjernije prenesem duh, atmosferu jednog čarobnog svijeta u kojem vlada zajedništvo, u kojem je ljubav prema glazbi i ljudima koji je sviraju iznad svega".