U ponedjeljak, 19. 12. u 19 sati u Koncertnoj dvorani braće Bersa nastupa Zbor Muzičke akademje u Zagrebu koji će izvesti program Antologija hrvatske zborske glazbe. Riječ je o skladbama iz istoimene zbirke objavljene lani u nakladi Koncertnog ureda Zadar, koji je ovim djelom započeo svoju izdavačku djelatnost.

Urednica Jasenka Ostojić, ujedno i voditeljica Zbora, za antologiju je izabrala 14 zborskih skladbi najpoznatijih hrvatskih autora u rasponu od Julija Skjavetića iz 16. stoljeća do Antuna Doličkog, nedavno preminulog skladatelja i dirigenta koji je ostavio neizbrisiv pečat u glazbenom životu Zadra. Ulaznice se prodaju putem interneta na adresi kuzd.mojekarte.hr kao i na info-pultu Providurove palače u ponedjeljak od 11-13 i 17:30-19:30 sati.

U četvrtak 22. 12. od 21 sat, u Polivalentnoj dvorani Providurove palače održava se Božićna večer uz Gradsku glazbu Zadar. Pod vodstvom dirigenta Marina Perovića, uz Gradsku glazbu nastupaju i gosti - pjevači Ivan Županović, Duje Stanišić kao i polaznica Glazbeno-scenskog studija Arija Anamaria Kasumović, potom Vokalni ansambl BB te violinist Domagoj Bašić.