Po okriljem programa za dan Grada Zadra, u organizaciji Koncertnog ureda Zadar sljedećeg tjedna  priđuju se četiri koncerta.

 U ponedjeljak, 21. 11. u svečanoj dvorani Sveučilišta u 19:30 sati nastavlja se ciklus Zadarskoga komornog orkestra, i to koncertom koji je nastavak dugogodišnje prakse Orkestra da u svoj rad uključuje učenike Glazbene škole Blagoje Bersa. Kao solisti na violinama nastupit će učenici violinisti Dora Dušević, Nora Fantina, Antonija Tudorović i Luka Čačić. Orkestrom, kojem će se pridružiti bivši učenici Škole, a sadašnji studenti - violinistice Tena Milinčić, Tea Anić i Ivana Barjašić, violistica Rebecca Vidajić i violončelistica Karla Milićević - ravnat će dirigentica Branka Višić Karavida i Ivan Repušić.

U srijedu, 23. 11. u svečanoj dvorani Sveučilišta u 19:30 sati nastavlja se Dalmatinski ciklus, nastupom ansambla Splitski virtuozi. kao solist na violi nastupa Wladimir Kossjanenko, istaknutoga violista i dirigenta svjetske karijere rodom iz Kazahstana.

U četvrtak, 24. 11. u crkvi sv. Krševana u 19:30 sati Hrvatsko pjevačko glazbeno društvo Zoranić održat će svečani godišnji koncert kojim će dirigirati Tomislav Košta. Gost koncerta je Mješoviti pjevački zbor Glazbene škole Blagoje Bersa pod vodstvom dirigentice Nade Smoljan i uz pratnju klavirista Ivana Štorića. Ulaz je slobodan.

U petak, 25. 11. u svečanoj dvorani Sveučilišta u 19:30 sati u Ciklusu Bersa održat će se Koncert profesora Glazbene škole Blagoje Bersa koji već tradicionalno pobuđuje velik interes publike, ponajprije učenika kojima je to izvrsna prilika da vide svoje nastavnike u ulozi koncertnih izvođača.. Ulaz je također slobodan

. Nastupit će pijanisti Blanka Aždajić Medić, Đurđica Vincetić, Ivan Štorić, Ivana Skroče, Jurica Šoša, Martina Lazar, Zrinka Tomašić, violončelistica Lidija Ledinić; Željko Andrić na klarinetu i saksofonu, trubač Dražen Habuš, gitaristi Hrvoje Šteko i Ivan Vihar; Josip Marcelić na kontrabasu te Vokalni ansambl BB u sastavu: Marjana Dušević, Blanka Aždajić Medić, Martina Lazar, Bernarda Klarin, Božena Lukin, Nada Smoljan, Ivan Štorić, Jurica Šoša, Mihovil Buturić, Dražen Habuš. Ulaz je slobodan