Plesna udruga Gesta održat će svoju novu autorsku predstvu pod nazivom Pila naopako sutra u 20:30 u parku Kapetanski u sklopu projekta Kazalište na otvorenom.

U produkciji sudjeluje cijeli plesni ansambl koji vrijedno radi na plesnim ulomcima od početka godine i dramska ekipa koja radi na projektu već dva mjeseca. Glumci Lino Brozić, Ana Vidić, Lea Brajica i Marko Trošelj pod redateljskom palicom Sanje Grgine.
Autor predstave je umjetnička voditeljica i koreografkinja Nena Jurišić, a tekst po njenom predlošku napisao je prof.hrv i književnosti Hrvoje Dukić.

Izuzetno smo sretni da već drugu godinu uz potporu Grada i Županije i Sveučilišta u Zadru možemo organizirati projekt pod nazivom Kazalište na otvorenom. Cilj nam je ovim projektom pokrenuti pitanje ljetne pozornice koja nedostaje gradu, a park Kapetanski uz uređenje bio bi savršeno mjesto za izvedbenu umjetnost.

Pila naopako je dječja komedija namjenjena i djeci i odraslima, kao uvijek šaljemo poruku kroz naše predstave tako ćemo i ovaj put pojasniti zašto smo za naziv predstave izabrali naslov Pila naopako.