Koncertni ured Zadar na kraju koncertne sezone otvara Zadarski ciklus, a pravo prvog nastupa dobit će Tea Kulaš, orguljašica i muzikologinja s magistarskim diplomama Muzičke akademije u Zagrebu, te studentica koncertnog smjera orgulja na Umjetničkom sveučilištu u Grazu u razredu Gunthera Rosta.

Osim glazbenim talentom i širokim obrazovanjem, Tea Kulaš se dokazala i svojim organizacijskim sposobnostima kroz Zadar Organ Festival kojeg je priredila tri godina za redom te jedinstvenim radionicama za djecu.

Riječju zadarska kraljica orgulja.

"U Glazbenoj školi Blagoje Bersa Zadar završila je srednjoškolsko obrazovanje za klavir i suvremeni ples, a kasnije i teoriju glazbe, te orgulje u razredu Martine Lazar. Tea Kulaš je posljednju godinu orguljaškog srednjoškolskog obrazovanja završila kod Pavla Mašića u Glazbenoj školi Pavla Markovca u Zagrebu, pod čijim je mentorstvom osvojila nagrade na regionalnom i državnom natjecanju. Nizanje prvih nagrada u kategorijama orgulja i komorne glazbe nastavilo se i u orguljaškom razredu Ljerke Očić na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, a taj dio obrazovanja okrunjen je magistarskom diplomom u srpnju 2018. godine. Osnivačica je i umjetnička voditeljica Zadar Organ Festivala. Redovito koncertira diljem Hrvatske i u inozemstvu, a u okviru Koncertne sezone nastupila je 2019. godine u izvedbi Misse Dalmatice Franza von Suppèa na koncertu povodom Dana grada Zadra i 200. obljetnice skladateljeva rođenja, napisali su iz Koncertnog ureda uz nastup Tee Kulaš koji će biti 13. lipnja u 20 sati u katedrali sv. Stošije, uz slobodan ulaz.

 Na programu su djela Johanna Sebastiana Bacha, te hrvatskih skladatelja Krste Odaka, Franje Lučića i Albe Vidakovića.